0

Lijkt de nieuwe volkswagen polo op zijn voorganger

Volkswagen heeft grote stappen gemaakt! De nieuwe Volkswagen Polo is uitgegroeid tot een echte volwassen auto. Nieuwe lijnen in het ontwerp, de standaarduitrusting is completer én de auto is zelfs ruimer geworden. Daarbij is de nieuwe Volkswagen Polo goedkoper in aanschaf in vergelijking tot zijn voorgangers. Toch is deze volwassen variant overduidelijk een Volkswagen Polo. Maar wat zijn precies de verschillen? Wat maakt deze Polo beter dan zijn voorganger? Stef van FinancialLease.nl vergelijkt de twee modellen in dit blog.

Door Stef Helderman

Namens FinancialLease.nl testen lease adviseur Iseikh (links) en online marketeer Stef (rechts) de nieuwe Volkswagen Polo. Stef: Zelf rijd ik al drie jaar in mijn Polo uit 2014 (rechts op de foto), ervaring met de auto heb ik genoeg. In dit blog neem ik jou mee in belangrijkste verschillen tussen de oude en de nieuwe generatie. De nieuwe generatie Volkswagen Polo heeft veel weg van de oude variant, maar is wel een stuk luxer uitgevoerd. Het nieuwe model is 8 cm langer en voelt groot aan door het hoge rijcomfort. De Polo is uitgebracht in vier varianten, waaronder de door ons geteste Polo Comfortline. 


Sportiviteit, ruimte en luxe.
De nieuwe generatie heeft het allemaal. Je ervaart het hier.

Comfortabel interieur

Je kunt geen nieuwe generatie uitbrengen zonder ook aandacht te besteden aan het interieur, aldus Stef. Het interieur is volledig vernieuwd, in sommige gevallen alleen om te moderniseren, maar over het algemeen is het een volledig nieuwe stijl. Het nieuwe standaard ingebouwde infotainmentsysteem werkt prettig en ziet er professioneel uit. Het stuur is ontworpen met een afgevlakte onderkant, zodat deze erg comfortabel en sportief aanvoelt. Daarbij is het zitcomfort van de Polo ontzettend verbeterd.

Meer auto voor minder geld

Verrassend genoeg is het instapmodel van de nieuwe Polo goedkoper dan de vorige generatie. Je krijgt dus meer auto voor minder geld. De Polo 1.0 TSI met automaat, welke wij hebben getest, is nieuw beschikbaar vanaf €242,00 per maand. Een Polo van de vorige generatie met vergelijkbare motor en uitrusting, heeft voor hetzelfde maandtermijn ongeveer 15.000 km op de teller.

Specificaties en verschillen

polo specificaties

In onze volledige Polo voorraad vind je alle lease mogelijkheden voor de Volkswagen Polo. Liever de Polo geheel naar eigen wens samenstellen? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Met behulp van de totale offerte van de dealer, kunnen wij jou een gepaste leaseoplossing bieden. Dus wil jij graag meer extra's in de auto? Wees slim en financier deze mee!

Wil je meer weten over de nieuwe Polo? Bekijk de Volkswagen Polo video met Iseikh.

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.