0

Internationale vrouwendag 2019

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag! Bij FinancialLease.nl zijn wij trots dat we dagelijks vrouwelijke ondernemers op weg helpen met een passende lease oplossing voor hun bedrijfsvoering.

Verschil tussen mannen en vrouwen

Dat vrouwen geen verstand hebben van auto’s, is natuurlijk onzin. Sterker nog, vrouwen maken vaker een weloverwogen keuze als het gaat om auto’s, dan mannen. Waar het bij mannen al snel draait om het vermogen, de cilinders en de pk’s, kijken vrouwen bij de aanschaf van een auto eerder naar de praktische aspecten zoals veiligheid, ruimte en het financiële plaatje. Ook speelt bij vrouwen kleur vaak een grotere rol dan bij mannen. 

Favoriete lease auto’s van vrouwen

Het afgelopen jaar hebben we meer dan vijfhonderd vrouwen mogen voorzien van een passende lease auto. En daar zijn wij trots op! Vrouwelijke ondernemers leasen het liefst een Volkswagen Polo of Fiat 500. Als bedrijfsauto is de Mercedes Sprinter het meest populair bij vrouwen.

Financial Lease auto Volkswagen Polo voor vrouwen 

Volkswagen Polo lease auto

Het merk Volkswagen is erg geliefd bij zowel vrouwen als mannen; de Polo en Golf zijn de meest populaire modellen. Bij FinancialLease.nl staat de Volkswagen Polo ook bovenaan de lijst meest geleasde auto’s onder vrouwelijke ondernemers. Dat is niet gek, want Volkswagen staat bekend om zijn betrouwbaarheid, luxe en comfort. De degelijke aspecten van de Duitse lease auto’s staat bij veel ondernemers hoog in het vaandel.

Bekijk het aanbod Volkswagen Polo lease auto’s

Financial Lease auto Fiat 500 voor vrouwen 

Fiat 500 lease auto

De Fiat 500 is een echte favoriet bij vrouwelijke ondernemers. Hij is compact, beschikbaar in veel verschillende kleuren en heeft een hip design. Als lease auto is de Fiat 500 perfect voor kleine ondernemingen, zzp’ers en starters die regelmatig in de grote stad te vinden zijn. Door zijn kleine formaat is de Fiat 500 namelijk makkelijk wendbaar, past hij in ieder parkeervak en manoeuvreert zich met gemak door de kleine straatjes van de grote stad.

Bekijk het aanbod Fiat 500 lease auto’s

Financial Lease auto Mercedes Sprinter voor vrouwen 

Mercedes-Benz Sprinter bedrijfsauto

Ondernemers vinden een overvloed aan ruimte in de Mercedes Sprinter. Een stoere bedrijfsauto is niet alleen weggelegd voor mannen, want de Sprinter is als lease auto nog populairder bij vrouwelijke ondernemers. Door de verstelbare stuur- en zithoogte, houd de bestuurder altijd goed zicht op de weg. De Mercedes Sprinter is verkrijgbaar in de varianten klusbus, personenvervoer of met open laadbak: voor iedere onderneming wat wils. 

Bekijk het aanbod Mercedes Sprinter bedrijfsauto’s  

Ons aanbod

Ben jij op zoek naar een lease auto die past bij jouw onderneming? Neem dan direct contact op met onze lease adviseurs via 030 267 99 93 of bekijk ons aanbod.

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.