0

Duitse topkwaliteit in de nieuwe BMW x2

Duitse topkwaliteit is waar de BMW X2 voor staat. Dit is niet alleen terug te zien in het exterieur en de krachtige motoren, maar ook aan de technologische hoogstandjes en het interieur. Benieuwd welke innoverende mogelijkheden deze auto heeft? Dit lees je in het tweede blog over de nieuwe BMW X2 op FinancialLease.nl!

Vanaf maart 2018 is de BMW X2 leverbaar in Nederland en direct te leasen via FinancialLease.nl. De aanschafwaarde van de nieuwe BMW X2 is nog niet bekend gemaakt. Kun je niet wachten en wil je alvast een andere BMW leasen? Neem dan een kijkje in onze voorraad.

Interieur vol comfort en sportiviteit

Het interieur van de M Sport en M Sport X versies zijn uitgerust met Micro Hexagon fabric Anthracite/Alcantara bekleding met contrasterend stiksel op het dashboard en centrale console. Deze bekleding zorgt voor comfort en geeft jou een sportieve rijervaring tijdens het rijden. De cabine in de nieuwe BMW is volledig gericht op jou als bestuurder, waarbij de focus op de weg centraal staat. Dit stelt jou in staat om in een oogopslag alle systemen te kunnen bedienen. Vol comfort en sportiviteit. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen de BMW X2 en de BMW X1? Deze vind je hier.

BMW X2 en slim ondernemen

BMW maakt het rijden voor jou als ondernemer steeds makkelijker. Bijvoorbeeld met de Traffic Jam Assist. Deze functie zorgt ervoor dat jij automatisch de gewenste afstand houdt tot de voorligger. Het systeem regelt zelfstandig de rijsnelheid tot aan stilstand, ideaal tijdens het filerijden! Daarnaast hoef jij als ondernemer geen moeite meer te doen om te zoeken naar de perfecte parkeerplaats. Dankzij de optionele parking assistant is de auto in staat om een geschikte parkeerplaats te vinden. Het is zelfs mogelijk om de auto zelf in een parkeervak te laten manoeuvreren.

Wil jij weten wat de BMW X2 nog meer te bieden heeft? Lees dan ons vorige blog, waar wij jou meer vertellen over de geweldige BMW X2.

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.