0

De geschiedenis van de volkswagen golf

Een van de meest verkochte auto's in Europa is de Volkswagen Golf. De Golf, die al sinds 1974 op de markt is, heeft inmiddels vele gedaanteveranderingen ondergaan en is tegenwoordig ook in een volledig elektrische variant leverbaar. Over innovatie gesproken!

Meest verkochte auto van Volkswagen

De Volkswagen Golf is de meest verkochte auto van het Duitse automerk. Dit komt door de hoge kwaliteit van de auto. Doordat dit model van zo'n hoge kwaliteit is, en tegelijkertijd relatief voordelig te rijden is, heeft dit model een goede prijs/kwaliteitverhouding. Het is niet vreemd dat dit het meest verkochte voertuig van Volkswagen is. En dat niet alleen, het is één van de meest verkochte auto's ter wereld. Er zijn slechts twee andere modellen die de Golf voorbijstreven, de Toyota Corolla en de Ford F series (de pickup-variant). Deze modellen worden bijna uitsluitend in Amerika verkocht.

Waarom je in een Golf wil rijden

Een Volkswagen Golf is de perfecte auto voor de meeste ondernemers. Het is een populair model, waarin Volkswagen veel innovaties toegepast heeft. Een ander sterk punt om voor een Volkswagen Golf te kiezen, is de grote vraag naar dit model. De belangrijkste reden om te kiezen voor dit model is toch wel de prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor betaal je relatief weinig voor een geweldige rijervaring.

Ons aanbod

Uiteraard hebben wij verschillende varianten van de Volkswagen Golf in onze voorraad beschikbaar. We hebben een uitgebreid aanbod aan occasions. Ook het leasen van een nieuwe Golf is via ons mogelijk. Zo heb je meer keuze om de auto zelf in te richten, waardoor deze helemaal op maat gemaakt is en voldoet aan jouw persoonlijke wensen.

Heb je een Golf in onze voorraad gezien waar je jezelf wel in ziet rijden? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij op korte termijn een proefrit voor jou inplannen.

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.