030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m do 09.00-19.00 Vr 09.00-17:30 Za 10.00-17.00

FinancialLease.nl, nu ook voor jouw Duitse droomauto.

Tips voor ondernemers 2017 dinsdag 8 augustus 2017 om 11:00 uur
Importauto’s. Een onderwerp dat vaak centraal staat in vragen van onze klanten. Klanten gaven aan een importauto in combinatie met Financial lease te willen rijden.Tot op heden moesten we deze klanten teleurstellen. Vanaf vandaag niet meer. FinancialLease.nl biedt nu een groots aanbod Duitse importauto’s aan! Ideaal voor bijvoorbeeld de Porsche, Audi, BMW, Land Rover en Mercedes liefhebbers onder ons.

Onze geliefde buren

Er zitten aantrekkelijke voordelen aan Duitsland als het gaat om het importeren van auto’s naar Nederland. Een van de grootste voordelen is de gunstige berekening van de (rest) BPM. Die in veel gevallen laag uitvalt. Ook het aanbod van auto’s is zeer geschikt. Er rijden in Duitsland nu eenmaal veel auto’s rond die populair zijn bij Nederlanders. Denk hierbij aan merken zoals Mercedes, Audi, Volkswagen, Land Rover, Porsche of BMW. Daarbij komt kijken dat deze Duitse auto’s vaak completer zijn uitgerust dan de in Nederland geleverde auto’s.


Vers van de pers

Duitse autobezitters wisselen sneller van auto dan de gemiddelde Nederlander. Vaak wordt de auto al ingeruild bij minder dan 100.000 kilometer op de teller. Een kilometerstand waar menig Nederlander voor tekent. Door die snelle wisseling van auto’s zijn er in Duitsland relatief veel jonge auto’s te koop. Dat drukt de prijs en zorgt voor een mooi aanbod aan import auto’s. De auto’s maken bovendien veelal kilometers op de Duitse ‘autobahn’ waardoor ze vaker in betere staat verkeren. Jonge importauto’s krijgen vaak ook een Europees geldende fabrieksgarantie mee. Dit betekent dat jouw importauto bij een Nederlandse merkdealer terecht kan. Hierbij wordt de APK overgenomen door het RDW. 


Tip van onze lease adviseurs

Heeft u interesse in een importauto? Zoek dan bijvoorbeeld naar een ‘Jahreswagen’. Dit is een auto die kort gebruikt is door een fabrieksmedewerker van de fabrikant. Deze worden na kort gebruik weer doorverkocht en zijn vrijwel altijd in smetteloze staat, perfect onderhouden, vol opties en hebben vaak niet meer dan 10.000km gelopen.


Eerder bekeken artikelen