0

Top 5 personenauto's van februari

Als zakelijk rijder wil je goed voor de dag komen bij jouw klanten. Een representatieve auto leasen is daarom noodzaak. Wij bieden een constant wisselend en ruim assortiment personenauto’s. Voor elk budget is er een mooie auto te vinden. Wij hebben modellen die al een paar jaar ervaring op de weg hebben, maar ook nieuwe auto’s die net van de productieband zijn gerold. Om jouw zoektocht tussen alle nieuwe en jonge auto's nog makkelijker te maken, posten wij elke maand de top 5 meest geleaste personenauto's. Zo wordt de zoektocht naar jouw perfecte auto een eitje!

1. Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf stamt uit 1974. Deze auto had de zware taak om de legendarische Kever te vervangen. Die zware last en diep gegronde roots maken dat deze auto meer dan 40 jaar na de introductiedatum nog steeds een populaire keuze is en niet meer weg te denken is uit ons huidige straatbeeld. Zeker omdat veel personen de Golf leasen. Bekijk hier het aanbod.

2. Audi A3

De top 5 personenauto's van februari - audi a3De Audi A3 lease auto is een populaire keuze in de compacte middenklasse. Dit model is ingetogen maar chique ontworpen, zonder de sportiviteit te vergeten. Mooie materialen en oog voor detail maken het typisch Audi. De A3 is geïntroduceerd in 1996, en kreeg in het jaar 2000 de eerste grote facelift. Tijdens die make-over kreeg de wagen bijvoorbeeld andere koplampen en achterlichten, een grotere buitenspiegel aan de rechterkant en andere velgen. Verder kregen alle motoren, zowel benzine als diesel, meer vermogen en standaard een 6-versnellingsbak bij een motorvermogen van 90KW (122pk) of hoger. Bekijk hier het aanbod.

3. Volkswagen Polo

Volkswagen Polo - top 5 personenauto's

Vol innovatie. Vol vertrouwen.’ Zo omschrijft Volkswagen de Polo, die voor het eerst van de band rolde in 1975. De huidige Polo staat bekend als de meest innovatieve auto in zijn klasse, mede door de nieuwste hulpsystemen en het unieke App-Connect, een entertainmentsysteem waar de Polo als eerste in Europa over beschikt. App-Connect maakt het mogelijk om direct apps van uw smartphone te bedienen, via het beeldscherm van uw infotainmentsysteem. Makkelijk, maar ook veiliger! App-Connect behoort tot de standaarduitrusting van de Polo Connected modellen, maar is ook als optie beschikbaar bij veel andere Polo’s. Een Polo lease auto kies je als je op zoek bent naar de juiste mix van comfort, veiligheid en afwerking. Bekijk hier het aanbod.

4. Audi A6

Audi A6 - de top 5 personenauto's van februari

De langwerpige Audi A6 is een elegante verschijning. Dit model heeft een strak en sportief uiterlijk, maar is ook nog eens heel praktisch door de ruime afmetingen. De Audi A6 staat bekend om de hoge mate van comfort tijdens het rijden, waarbij ook het prettige geluid van de motor een rol speelt. In ons huidige assortiment vindt je verschillende varianten van de Audi A6. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Avant, deze is ruimer dan de normale versie van de A6. Ook is er een sedan-variant, die bekendstaat als de Limousine. Daarnaast is de Audi A6 ook beschikbaar als Allroad Quattro. Bekijk hier het aanbod.

5. Volvo V60

Volvo V60 - de top 5 personenauto's van februari

De Volvo V60 kwam in het najaar van 2010 op de markt. De V60 is een aantrekkelijke stationwagen met een comfortabele zitruimte voor- en achterin. De bagageruimte heeft een inhoud van minimaal 430 liter. Kies je voor de hybride versie van de V60, dan profiteer je van een bijzondere rijervaring. Als bestuurder bepaal je eenvoudig zelf wanneer en onder welke omstandigheden je elektrisch rijdt. Zo bespaar je op brandstof, bijvoorbeeld in drukke verkeersomstandigheden of in de file. Bekijk hier het aanbod.

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.