030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8.30-18.00 Za 10.00-17.00

De top 5 bedrijfsauto's van februari.

Tips voor ondernemers 2017 woensdag 1 maart 2017 om 23:00 uur
Een bedrijfsauto is hét visitekaartje van de onderneming. Het is daarom belangrijk om een betrouwbare en representatieve bedrijfsauto te leasen waarmee je goed voor de dag komt. Welke bedrijfsauto voor jou geschikt is, hangt af van jouw professie. Of je werkzaam bent in de bouw of personenvervoer, voor iedereen is er wel de ideale bedrijfsauto. Op ons blog maken wij iedere maand een top 5 van de meest geleasde bedrijfsauto's, zodat jij weet wat jouw concullega's rijden. Waarom? Wij maken het kiezen voor jou graag een stukje makkelijker!

1. Volkswagen Transporter

Als ondernemer wil je natuurlijk een betrouwbare en representatieve bedrijfsauto leasen. De Volkswagen Transporter biedt dit en meer. Een Transporter leasen betekent dat je zeker overal goed voor de dag komt. Bekijk het aanbod.


2. Ford Transit

Transit is naast de grootste bestelauto van Ford ook de familienaam die Ford aan hun bedrijfswagens gegeven heeft. Deze familie bestaat uit vier leden. In oplopende grootte zijn dit: de Courier, Connect, Custom en de Transit. De Ford Transit leasen betekent dat je de bestelbus van het jaar 2015 rijdt. Bekijk het aanbod.


3. Mercedes Sprinter


Waar de Vito te klein is, komt de Sprinter in actie. Met Mercedes’ grootste bedrijfsauto kan je de grootste klussen aan. Wat jouw professie ook is, er is altijd wel een Sprinter die bij je past. De Sprinter deelt zijn basis met Volkswagen's grootste, maar beschikt over de krachtbronnen van Mercedes. Er zijn talrijke motorvarianten met 95 tot 190 paardenkrachten. Ook kan je de Sprinter leasen met vierwielaandrijving. Bekijk het aanbod.


4. Opel Vivaro


Jij, als ondernemer, wilt goed voor de dag komen. De Opel Vivaro zorgt hier als de beste voor. Met het representatieve uiterlijk van de bestelbus kom je overal goed voor de dag. Bekijk het aanbod.

5. Mercedes Vito


De Vito is de middenklasse bestelbus van Mercedes. De naam Vito schittert sinds 1996 op de lichte bestelbus. De huidige generatie is in 2014 op de markt gekomen. Naast een nieuw gezicht heeft de Vito standaard zijwind assistentie, actieve parkeerhulp, Collision Prevention Assist en Attention Assist, die vermoeidheid herkent en je daarvoor waarschuwt. Deze systemen verhogen niet alleen jouw veiligheid, maar ook die van de medeweggebruikers. De Vito is een erg veilige bestelbus geworden. Bekijk het aanbod.


Uiteraard wordt de top 5 bedrijfsauto's van de aankomende maanden ook behandeld op ons blog! 

Eerder bekeken artikelen