0

Automotive beurs voor ondernemend Nederland

De Bestelauto Expo is hét event voor iedere ondernemer die actief is in het segment tot 3500kg. Op woensdag 4 en donderdag 5 oktober 2017 ontmoet FinancialLease.nl ondernemers zoals: zzp’ers, mkb’ers, fleetowners en diverse andere automotive-managers uit de mobiliteitssector. Bezoekers zijn van harte welkom voor advies en informatie, netwerken, maar ook voor een passende Financial Lease overeenkomst.

Advies op maat

Wij staan 4 en 5 oktober op de Bestelauto Expo in Houten samen met Muntstad. Op deze beurs geven wij jou persoonlijk en vrijblijvend advies afgestemd op jouw situatie. Kom een kijkje nemen bij de nieuwe Volkswagen Crafter, award winnaar van International Van of the Year 2017, en de Volkswagen Caddy. Tevens maak je kans op het winnen van een bestickering voor jouw nieuwe bedrijfsauto.

Autobedrijf?

Ook dan is het bezoeken van de beurs interessant! Waar wij honderden ondernemers de weg op helpen, bieden wij ook de ruimte aan autobedrijven om de bedrijfsvoorraad van nieuwe en gebruikte auto’s op FinancialLease.nl te adverteren. Op Bestelauto Expo vertellen wij jou graag hoe je als autobedrijf meer auto’s kunt verkopen met de hulp van FinancialLease.nl 

Win een bestickering

Op de beurs staan wij niet alleen om jou te helpen bij het uitzoeken/regelen van een passende bedrijfsauto, maar maak jij ook nog eens kans op het winnen van een bestickering voor jouw nieuwe bedrijfsauto! Raad jij op de beurs het aantal ballonnen dat in de Caddy zit? Dan win je een cheque t.w.v. €325,- voor de bestickering van jouw ideale bedrijfsauto. Deze winactie* wordt mogelijk gemaakt door Autostickertotaal.nl.

Kom langs!

Ben jij op zoek naar een nieuwe bedrijfsauto en wil jij de mogelijkheden bespreken? Wil je een kijkje nemen in de nieuwe Volkswagen Crafter of Caddy en direct een proefrit maken? Wil je een sparringpartner die helpt bij het kiezen van de ideale bedrijfsauto en uitlegt waarom Financial Lease de beste oplossing is? Of wil je gewoon lekker netwerken en langskomen voor een bak koffie? Het kan allemaal! We zien je graag op onze stand op de Bestelauto Expo.

Kom langs op de automotive beurs voor ondernemend Nederland  

*Op deze actie zijn algemene voorwaarden van toepassing.

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.