0

De 10 populairste bedrijfswagens van 2017

In dit blog nemen wij jou mee langs alle populaire nieuwe en jonge bedrijfswagens. Zo wordt de zoektocht naar jouw perfecte bedrijfswagen een stuk makkelijker! Welke wil jij het liefst rijden?

10. Renault Master (vanaf 155,- per maand)

 Renault Master financial leasen vanaf €155 per maand

De Renault Master is de meest ruime bedrijfswagen van Renault. Met meer dan 300 versies zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Dit is een bedrijfswagen met veel laadruimte en de mogelijkheid om uit te breiden met veel comfort.

9. Peugeot Partner (vanaf 90,- per maand)

Peugeot Partner financial leasen vanaf €90 per maand

De Peugeot Partner is jouw rechterhand tijdens een werkweek. Deze veelzijdige auto is een goede oplossing voor allerlei beroepen. De laadruimte is groot en de auto is van alle gemakken voorzien. Deze Peugeot Partner is beschikbaar in vele varianten.

8. Volkswagen Crafter (vanaf 170,- per maand)

Volkswagen Crafter financial leasen vanaf €170 per maand

De Volkswagen Crafter is de grootste Volkswagen bedrijfswagen in zijn klasse. Deze veel verkochte variant is een krachtige optie met veel opslag capaciteit, perfect om grote aantallen materiaal te vervoeren.

7. Opel Vivaro (vanaf 135,- per maand)

Opel Vivaro financial leasen vanaf €135 per maand

De Opel Vivaro is een complete auto met een grote en praktische laadruimte. De nieuwe Vivaro is geschikt om materiaal tot 4,15m te kunnen vervoeren doormiddel van een doorlaadluik. In combinatie met de geavanceerde functies van de Vivaro wordt ondernemen een stukje makkelijker in deze auto.

6. Mercedes-Benz Sprinter (vanaf 190,- per maand)

Mercedes Sprinter financial leasen vanaf €190 per maand

De Mercedes-Benz Sprinter is de populairste bedrijfswagen voor de ondernemer in dit formaat. Deze krachtige bedrijfswagen heeft een groot laadvermogen dat vele mogelijkheden biedt.

5. Mercedes-Benz Vito (vanaf 160,- per maand)

Mercedes Vito financial leasen vanaf €160 per maand

De Mercedes-Benz Vito is bestelauto van het jaar 2017!
Deze bedrijfswagen is ideaal als krachtige bestelauto met echte Mercedes-Benz comfort en uitgebreide accessoires mogelijkheden.

4. Renault Trafic (vanaf 136,- per maand)

Renault Trafic financial leasen vanaf €136 per maand

De Renault Trafic is een van de populairste bedrijfswagens van Renault. Het formaat van deze bedrijfswagen. heeft vele mogelijkheden. Zo worden deze modellen vaak ingezet door bouwbedrijven, pakketbezorgers en andere beroepen.

3. Ford Transit (vanaf 145,- per maand)

Ford Transit financial leasen vanaf €145 per maand

De Ford Transit staat op de derde plek binnen de top 10. Dit is een complete bedrijfswagen voor een aantrekkelijk bedrag per maand. De Transit biedt jou veel comfort en kan in vele opties geleverd worden.

2. Volkswagen Transporter (vanaf 145,- per maand)

Volkswagen Transporter financial leasen vanaf €145 per maand

De Volkswagen Transporter is de populairste bestelwagen binnen dit segment. De degelijkheid van Volkswagen is in trek bij ondernemers. Een echte harde werker van Duitse kwaliteit.

1. Volkswagen Caddy (vanaf 111,- per maand)

Volkswagen Caddy financial leasen vanaf €111 per maand

De Volkswagen Caddy is de populairste bedrijfswagen binnen het ruime Financial Lease aanbod van 2017. De Volkswagen Caddy is duitse kwaliteit verpakt in een praktische bestelwagen. Met een bewezen hoge restwaarde is deze auto een slimme investering voor jouw onderneming. Daarnaast is deze auto zeer geschikt voor het vervoeren van klein materiaal.

De top 10 bedrijfswagens 2017 op volgorde:

  1. Volkswagen Caddy
  2. Volkswagen Transporter
  3. Ford Transit
  4. Renault Trafic
  5. Mercedes-Benz Vito
  6. Mercedes-Benz Sprinter
  7. Opel Vivaro
  8. Volkswagen Crafter
  9. Peugeot Partner
  10. Renault Master

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.