0

Bestickering van jouw (bedrijfs)auto

Herkenning, herkenning en nog eens herkenning. Jouw nieuwe (bedrijfs)auto is het visitekaartje van jouw onderneming en mag volgens FinancialLease.nl en Autostickertotaal.nl niet onopgemerkt voorbij gaan. Bestickering is de ideale manier van marketing voeren. De gehele levensloop van de auto is jouw bedrijf zichtbaar, rijdend maar ook gewoon op de parkeerplaats.

Autostickertotaal.nl

24 uur per dag je bedrijf promoten zonder dat het je enige moeite kost. Een prima investering! Autostickers kunnen helemaal op maat gemaakt worden. Belettering, logo’s en foto’s kunnen in alle kleuren en formaten op de auto, vrachtwagen of aanhanger worden geplakt. Autostickers zijn altijd een goed idee, of het nu gaat om één auto voor een eenmanszaak of om een heel wagenpark. Naast dat Autostickertotaal.nl jou hierbij helpt, kunnen zij ook nog eens snel schakelen. Binnen een dag kunnen zij jou voorzien van een bestickering!

Houd het simpel

Je rijdt in jouw bedrijfsauto, dit betekent dat mensen die ook onderweg zijn, of het voertuig passeren, weinig tijd hebben om jouw bestickering te lezen. De vuistregel is: bestickering moet binnen 3 seconden te lezen zijn. Een korte slogan en je bedrijfsnaam is meestal genoeg. Een mooi, simpel design heeft veel meer impact. Hulp nodig bij het ontwerpen van je bestickering? Autostickertotaal.nl helpt je hier graag mee. Wil jij jouw (bedrijfs)auto laten wrappen in een andere kleur? Dat kan! Zorg er dan wel voor dat het RDW hiervan afweet. De kleur van je auto moet namelijk overeenkomen met de kleur die op je kentekenbewijs staat vermeld. Dit is gratis en via een formulier geregeld met het RDW.

In samenwerking met Autostickertotaal.nl profiteer jij de gehele maand oktober van 25% korting op een pakket naar keuze. Het betreft een professionele bestickering voor langdurig gebruik! Interesse? Doe dan vandaag nog een aanvraag voor jouw ideale (bedrijfs)auto.

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.