030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8:30-18:00 Za 10:00-17:00

Autobestickering tips voor jouw lease auto

Tips voor ondernemers 2017 donderdag 19 oktober 2017 om 13:00 uur
Autobestickering is dé ideale manier van marketing voeren. Het is daarom essentieel dat (potentiële) klanten direct zien om welk bedrijf het gaat. Drie seconden hebben voorbijgangers de tijd om de onderneming te herkennen op jouw leaseauto, maar waar moet je rekening mee houden? Autostickertotaal.nl helpt je graag bij het ontwerp en het professioneel plakken van jouw auto stickers. Hieronder geven wij alvast een aantal tips.

Herkenbaarheid is nummer 1

Herkenningspunten zijn het logo van de onderneming, de diensten en/of producten en de contactgegevens. Waarbij het design een essentieel onderdeel is, omdat een opvallend design veel sneller opvalt en daardoor eerder wordt herkend. Houd daarom rekening met de volgende punten voor jouw nieuwe bestickerde (bedrijfs)auto:


2. Logo is onmisbaar

Jouw logo is het eerste herkenningspunt voor je klanten. Dit beeldmerk komt in alle uitingen terug en vormt daarom een duidelijke eenheid van het bedrijf. Financiallease.nl adviseert dan ook om het logo zo groot mogelijk op de lease auto te plaatsen, zodat de voorbijgangers direct jouw bedrijf herkennen.


3. Laat zien wie je bent en hoe je bereikbaar bent

Zorg ervoor dat klanten direct weten hoe zij jou het beste kunnen bereiken. Stel, potentiële klanten zien je bedrijfswagen rijden op de weg en willen graag gebruik maken van je producten of diensten welke duidelijk te zien zijn op je lease auto. Hoe komen zij dan bij jou terecht? 


Nog geen bestickering op je nieuwe leaseauto of occasion?

Een gemiste kans voor je onderneming! Bij Financial Lease ben jij direct eigenaar van de auto, daarom is het mogelijk om jouw bedrijfsauto te bestickeren. Heb je vragen over dit voordeel of over een andere onderwerp betreft Financial Lease? Neem dan contact op met onze lease adviseurs. Eerder bekeken artikelen