0

De Ford Fiesta is een auto voor iedereen

De Ford Fiesta is al sinds 1976 op de markt en inmiddels toe aan de zevende generatie. De eerste modellen werden als driedeurs hatchback ontwikkeld en waren voornamelijk populair door de relatief lage prijzen. Ook de goede rijeigenschappen maakten deze auto populair. Deze generatie is tot 1983 in productie geweest. Tegenwoordig is de Fiesta in veel verschillende varianten te verkrijgen en is de auto in populariteit toegenomen.

De volgende generaties

Gedurende de jaren is de Fiesta meerdere keren van een facelift en zelfs van een compleet nieuwe bouw voorzien. Hierbij is de aandacht altijd uitgegaan naar rijgemak, luxe en comfort voor de bestuurder. De Ford Fiesta is hierdoor altijd een populaire auto gebleken. Met de komst van de zesde generatie in 2012 heeft Ford een flinke upgrade uitgevoerd aan de Fiesta. Wederom werd er ingespeeld op luxe en comfort, maar ook het uiterlijk van de auto veranderde volledig. De Fiesta is daardoor een stuk groter dan de eerste versies die op de markt verschenen. De zevende generatie verscheen in 2017, waarbij Ford voornamelijk gefocust heeft op het verbeteren van de afwerking van het interieur.

Een auto voor iedereen

Ford richt zich met de Fiesta op iedere bestuurder. Of het nu gaat om een auto voor ondernemers of voor privé gebruik, het is een geschikt voertuig voor de meeste personen. De Fiesta is voor zowel stadsverkeer als lange afstanden goed inzetbaar. Verschillende uitvoeringen van deze auto zijn te vinden in onze Ford Fiesta voorraad. De Fiesta is te verkrijgen met leaseprijzen vanaf €91,- per maand.

Een Fiesta leasen

Als jij graag een Ford Fiesta of een andere auto wil leasen, helpen we je graag verder. Als je voor het eerst gaat leasen raden we aan om het artikel over financial lease door te nemen. Hierin geven we je alle informatie die je nodig hebt om een Ford Fiesta of een andere auto te leasen.

Heb je nog vragen over de Fiesta, een andere auto uit onze voorraad of over leasen? Neem dan contact met ons op via 030-2679993. Wij staan zes dagen per week klaar om je op weg te helpen.

Impressies van de Ford Fiesta

Ford Fiesta voorkant Ford Fiesta achterkant Ford Fiesta bekleding Ford Fiesta dashboard

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.