0

Financial Lease viert 8 jarig bestaan 

Bij FinancialLease.nl vieren wij vandaag ons 8 jarig bestaan. Waar we in 2011 zijn begonnen met 3 man sterk, zijn we vandaag uitgegroeid naar een team met 55 collega’s. Al acht jaar staat de ondernemer bij FinancialLease.nl voorop, en daar zijn wij trots op!

Van start-up in de crisis, naar marktleider in Financial Lease

In 2011, midden in de crisis, zagen 3 ambitieuze ondernemers de kans om FinancialLease.nl op te zetten. De missie was als volgt: als onafhankelijke partij zzp'ers, mkb'ers en startende ondernemers helpen bij het vinden van de ideale lease oplossing die past bij hun bedrijfsvoering. 

Naast ondernemers zijn de banken en de autobedrijven onze belangrijke stakeholders. Bij FinancialLease.nl staan wij niet alleen klaar voor ondernemers, maar helpen we ook autobedrijven met het verkopen van hun auto's en helpen wij banken aan productie door het aanleveren van lease aanvragen. ‘Deze focus is vanaf dag één hetzelfde gebleven’ vertelt Jurriën van Dijk, Commercieel Directeur van FinancialLease.nl. “Door onze aandacht te vestigen op deze drie stakeholders (ondernemers, banken en autobedrijven) en de processen continu te optimaliseren zijn we dagelijks bezig met groei. Alleen op deze manier blijven wij voorop lopen en kan FinancialLease.nl marktleider zijn en blijven.”

De groei van FinancialLease.nl

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van financial lease! Met een voorraad van ruim 60.000 nieuwe auto’s en occasions, meer dan 26.000 uitbetaalde leasecontracten en circa 1.500 aangesloten autobedrijven, helpen wij ondernemers dagelijks verder op weg. Afgelopen jaar is ons piek-jaar gebleken, doordat we toen meer dan 100 miljoen aan new business hebben gerealiseerd. Een prestatie om trots op te zijn.

Verhuizen naar Maarssen

Sinds 1 april 2015 zijn wij gevestigd aan de Meentwal in Nieuwegein, daarvoor zaten wij om de hoek gevestigd: aan de Meerwal. De Meentwal biedt plek voor maximaal 60 collega’s. In 2019 zullen opnieuw verhuizen naar een kantoorpand op het Bisonspoor in Maarssen. Dit kantoor biedt plek voor totaal 120 collega’s en is centraal gelegen in de regio Utrecht. Een grote stap richting onze continue groei en ontwikkelingen!

Dagelijks staan wij klaar voor ondernemers

Dankzij het vertrouwen van ondernemend Nederland zijn wij zover gekomen als waar we nu staan. Dagelijks staan onze lease adviseurs klaar om informatie te verstrekken en jouw aanvraag in behandeling te nemen. Neem gerust telefonisch contact met ons op, of bekijk onze ruime voorraad lease auto’s! Misschien rijd je morgen al in jouw ideale lease auto.

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.