0

 De vijf beste bedrijfswagens voor Financial Lease

Ben jij benieuwd naar de vijf beste bedrijfswagens van dit moment? Wij geven je graag een overzicht van de meest gekozen bedrijfswagens bij FinancialLease.nl. Deze top vijf bedrijfswagens zijn de meest geleasede modellen uit het eerste kwartaal van 2018.

5: Opel Vivaro (vanaf € 135,- per maand)

De Opel Vivaro is een complete bedrijfswagen met een grote en praktische laadruimte. De deuren van deze praktische ruimte zijn groot genoeg om een Europallet in te laden. Daarnaast heeft de Vivaro een multifunctionele bijrijdersbank, hierdoor kan de cabine omgebouwd worden tot mobiel kantoor. Ideaal als ondernemer om ook het administratieve werk te kunnen doen op locatie. De Vivaro is een echte multifunctionele bedrijfswagen!

4: Mercedes-Benz Sprinter (vanaf € 200,- per maand)

De Mercedes-Benz Sprinter is de grote broer van de Mercedes-Benz Vito. De Sprinter is een krachtig model met een groot laadvermogen. Deze bedrijfswagen is ideaal voor ondernemers die dagelijks grote pakketten of groot gereedschap vervoeren. De Mercedes-Benz Sprinter heeft genoeg ruimte voor de grotere klussen.

3. Volkswagen Caddy (vanaf € 111,- per maand)

De Volkswagen Caddy is het kleine broertje van de Transporter, en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Met de Caddy geniet je van echte Duitse kwaliteit waar je zeker jaren mee vooruit kunt. De Caddy is niet voor niets één van de meest gekozen bedrijfswagens: de Caddy heeft een bewezen hoge restwaarde door de alsmaar stijgende populariteit van deze bedrijfswagen. De Caddy is een praktische auto voor elke klus, een slimme investering dus!

2: Mercedes-Benz Vito (vanaf € 157,- per maand)

De Mercedes-Benz Vito is al jarenlang één van de meest populaire bedrijfswagens om te leasen. De Vito is namelijk ruim, blinkt uit in rendement, en ziet er ook nog eens prachtig uit. Het is dan ook niet vreemd dat deze bedrijfswagen het wederom geschopt heeft tot één van de populairste bedrijfswagens om te leasen. Bij FinancialLease.nl is de Vito al te krijgen vanaf 157,- per maand, uiteraard voorzien van al het comfort en bijbehorende accessoires.

1. Volkswagen Transporter (vanaf € 145,- per maand)

De Volkswagen Transporter is misschien wel de bekendste bedrijfswagen op de markt. Al jarenlang is Volkswagen dé expert op het gebied van bedrijfsauto’s, en zoals het ernaar uitziet gaan ze dat ook nog wel even blijven. De Transporter is één van de meest gekozen bedrijfswagens om te leasen, waardoor je deze dus ook veel zult zien rijden. Deze bedrijfswagens worden vaak door aannemers, bouwbedrijven, pakketbezorgers en koeriers ingezet.

Deze bedrijfswagens leasen met financial lease

Deze 5 beste bedrijfswagens kun je, net als alle andere modellen, direct leasen bij FinancialLease.nl. Bekijk het bedrijfswagen aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heb je vragen over Financial Lease? Neem direct contact met ons op, wij helpen je graag op weg!

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.