0

Financiallease.nl brengt haar 20.000ste leaseobject in de lease

FinancialLease.nl, het grootste leasebedrijf in Financial Lease, heeft haar 20.000ste object in de lease gebracht. En dat is nog niet alles… Want ook het aantal beschikbare auto’s op de website is hard gegroeid! Je kiest als ondernemer gemakkelijk uit meer dan 50.000 leaseobjecten!

Na 7 jaar kun je niet meer om FinancialLease.nl heen

We zagen Financiallease.nl dit jaar nog terug in de NLGroeit Top 250 Groeibedrijven van 2018; een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en de Kamer van Koophandel. Volgens Jurriën van Dijk (commercieel directeur) van FinancialLease.nl is focus op de relevantie voor alle betrokken partijen (ondernemers, financieringspartners en autobedrijven) essentieel om als onderneming te kunnen blijven groeien. “Naast relevantie willen wij onze stakeholders ‘blij’ maken. Alleen als zij tevreden zijn, kunnen wij blijven groeien. Door kritisch te blijven, veranderingen te omarmen en onszelf te blijven uitdagen heeft FinancialLease.nl zich kunnen ontwikkelen tot een van de grootste partijen in de markt. Met als kers op de taart: de lease van het 20.000ste voertuig!”

Relevantie en betrokkenheid resulteren in continue groei

Bij FinancialLease.nl staan betrokkenheid en relevantie centraal - iets wat deze groei naar eigen zeggen mogelijk heeft gemaakt. “Wij vinden het belangrijk dat onze klant de beste oplossing vindt. Door mee te denken en relevant te zijn, vinden wij altijd de meest passende financiering in combinatie met de beste auto.’’ geeft Jurriën van Dijk (commercieel directeur) van FinancialLease.nl aan. “Wij werken als ondernemers, voor andere ondernemers. Wij helpen hen bij hun financieringsbehoeften en nemen alle administratie uit handen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat zij blijven doen waar ze goed in zijn, namelijk: ondernemen.’’ 

Grootse plannen voor de toekomst

Het behalen van deze mijlpaal motiveert het team van FinancialLease.nl om nog verder te groeien. Dit vertaalt zich in de investeringen in de laatste technieken, groei in aantal partnerships en teamleden. De plannen voor de toekomst zijn groots. Zo staat ook de lease van de 30.000ste auto al op de kalender aangegeven. “Wie weet haalt FinancialLease.nl volgend jaar de Top 10 van NLGroeit!”.

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.