0

De 10 populairste bedrijfswagens van 2019

In dit artikel vertellen we je alles over de populairste bedrijfswagens van dit moment. Of je nu op zoek bent naar een compacte bedrijfswagen met enkele cabine of een grote klusbus voor het vervoer van groot gereedschap. In deze lijst wordt duidelijk wat de populairste bedrijfsauto’s zijn en welke een goede match is voor jouw onderneming.  

10. Ford Transit


Ford Transit 

We starten de lijst met de Ford Transit. De Transit is een geliefde bedrijfsauto bij ondernemers. Het is een complete bedrijfswagen die je al voor € 118,- per maand in de lease neemt! 9. Renault Trafic


Renault Trafic

De Renault Trafic brengt ruimte en comfort samen. Dit ruime model bedrijfswagen wordt vaak ingezet door bouwbedrijven. Kies deze ideale bedrijfsauto voor jouw onderneming vanaf slecht € 124,- per maand.

8. Ford Transit Connect


Ford Transit Connect 

In een compacte maar robuuste Ford Transit Connect rijd je van klus naar klus. Ideaal voor kleine opdrachten dicht bij huis. Lease deze bedrijfsauto vanaf € 89,- per maand. 


7. Renault Master

Renault Master


De Renault Master is de grootste bedrijfswagen van Renault. Dit model is in meer dan 300 verschillende versies beschikbaar, waardoor de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn! Je leaset de Renault Master middels Financial Lease vanaf € 152,- per maand.


6. Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito

Met een middenklasse bestelbus als de Mercedes Vito, klaar jij iedere klus. Lease een nieuwe Vito of occasion vanaf € 148,- per maand.


5. Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter


De Mercedes Sprinter is de grootste wagen van het duitse merk en is jouw beste vriend bij het bezorgen van pakketten. Vanaf € 161,- per maand ben jij eigenaar van deze bedrijfswagen én profiteer je van vele fiscale voordelen!


4. Ford Transit Custom


Ford Transit Custom

Met een ruime Ford Transit Custom zit je altijd goed! Ruimte en comfort worden gecombineerd de middensegment klusbus van Ford. Je rijdt al in een occasion vanaf € 136,- per maand.


3. Opel Vivaro


Opel Vivaro

Een degelijke en representatieve bedrijfswagen vind je in de Opel Vivaro. Hij heeft een grote en praktische laadruimte en de nieuwe varianten hebben een doorlaadluik waardoor je materiaal tot zeker 4,15m kan vervoeren! Lease de populaire Vivaro vanaf € 124,- per maand.


2. Volkswagen Transporter


Volkswagen Transporter

Binnen het middensegment van de bedrijfswagens staat de Volkswagen Transporter met stip bovenaan het lijstje! De Transporter biedt veel opslagruimte waarmee jij alle grote opdrachten aan kan. En dat al vanaf € 111,- per maand.


1. Volkswagen Caddy


Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is de populairste bedrijfswagen van het eerste kwartaal van 2019. De altijd betrouwbare Volkswagen Caddy staat garant voor Duitse kwaliteit verpakt in een compacte bestelauto. De Caddy is een slimme investering (vanaf slechts € 107,- per maand) want deze bus heeft een bewezen hoge restwaarde!


De top 10 bedrijfswagens van 2019 op een rijtje:

  1. Volkswagen Caddy
  2. Volkswagen Transporter
  3. Opel Vivaro
  4. Ford Transit Custom
  5. Mercedes Sprinter
  6. Mercedes Vito
  7. Renault Master
  8. Ford Transit Connect
  9. Renault Trafic
  10. Ford Transit


Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Financial Lease voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact op met een van onze ervaren lease adviseurs via 030 267 99 93 of via ons contactformulier. We helpen je graag op weg.

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.