030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8:30-18:00 Za 10:00-17:00

Kan ik een auto leasen die niet in de voorraad staat?

Algemeen dinsdag 15 oktober 2019 om 16:00 uur
Ja! Het is mogelijk om een Financial Lease aanvraag te doen wanneer de auto niet op onze website staat, zolang deze wordt aangeboden door een autobedrijf. Naast ons ruime aanbod aan personenauto’s en bedrijfsauto’s kun je de lease calculator gebruiken om een aanvraag in te dienen. We leggen graag aan je uit hoe dit in zijn werk gaat.

4 stappen: Hoe kan ik een Financial Lease auto aanvragen?

Staat jouw droomauto niet op onze website, maar heb je elders wel jouw droomauto gevonden? Dan kun je in 4 stappen gebruik maken van de lease calculator:


1. Vind jouw droomauto bij een autobedrijf

Je hebt een passende auto gevonden waarvoor je graag een Financial Lease aanvraag wilt doen, maar helaas adverteert het autobedrijf niet op onze website. Geen probleem! Je kan alsnog een vrijblijvende offerte aanvragen.


2. Vul de lease calculator in

Via de lease calculator bereken je gemakkelijk en snel de leaseprijs en termijn van een Financial Lease overeenkomst. Vul (eventueel samen met het autobedrijf) de lease calculator in en bereken de prijs.


3. Vraag een gratis offerte op via de lease calculator

Met alleen een KVK-nummer en kenteken kunnen wij al een offerte voorbereiden. Om de aanvraag in behandeling te nemen vragen we ook om je e-mailadres of telefoonnummer.


4. Ontvang een Financial Lease voorstel

Je ontvangt spoedig bericht over jouw aanvraag. Hierin vind je onder andere een beoordeling van de bank inclusief een passend voorstel. 


Zo werkt het bij FinancialLease.nl

FinancialLease.nl is marktleider op het gebied van Financial Lease: de enige leasevorm met fiscaal voordeel. Hierdoor is een auto leasen voor ondernemers vaak interessanter dan je in eerste instantie denkt. 


Met Financial Lease geniet je van de volgende fiscale voordelen.


Heb je vragen over de lease calculator of heb je een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 030 267 99 93 of via het contactformulier.   

Eerder bekeken artikelen