030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m do 09.00-19.00 Vr 09.00-17:30 Za 10:00-17:00

De Audi TT bestaat 20 jaar en krijgt nieuw uiterlijk

Autonieuws donderdag 19 juli 2018 om 15:00 uur
De Audi TT kwam 20 jaar geleden op de markt. Het automerk viert dit door de Audi TT van een nieuw uiterlijk te voorzien. Daarnaast brengt Audi van de TT een gelimiteerde editie op de markt. Hiervan zullen er slechts 999 gemaakt worden.

De Audi TT

De Audi TT is een opvallende verschijning tussen de Audi modellen. In 1995 verschenen de eerste proefmodellen. De reacties hierop waren zo positief, dat het Duitse automerk besloot de Audi TT in productie te nemen. De eerste fabrieksauto’s rolden in 1998 van de band. In 2006 verscheen de tweede generatie van dit model, waarbij voornamelijk het design flink onder handen is genomen. De auto kreeg een veel strakker uiterlijk. Eind 2014 verscheen de huidige generatie op de markt. 


Het nieuwe uiterlijk van de Audi TT

De derde generatie Audi TT krijgt omwille het 20-jarige bestaan een nieuw uiterlijk. Audi staat niet bekend om haar grote veranderingen tijdens deze facelifts. Ook bij de Audi TT zien we niet heel veel veranderen. De grootste wijziging zit in de grille, waarbij gaaswerk de horizontale lamellen zal vervangen. Daarnaast zien we enkele kleine wijzigingen, waaronder grotere luchtopeningen in de bumper. Ook zal de dop van de benzinetank verdwijnen: je hoeft dus alleen nog maar de afdekklep te openen en je kunt tanken. 

Ook de basisuitrusting zal iets veranderen: een licht- en regensensor krijg je er voortaan standaard bij, net als een een multifunctioneel stuurwiel en verwarmbare buitenspiegels. 


Audi TT 20 Years - een speciale editie

Om het 20-jarige bestaan van de Audi TT te vieren, komt Audi met een speciale editie van dit model. Van deze speciale uitvoering zullen er slechts 999 gebouwd worden. Deze auto verwijst naar de TTS Roadster Concept - één van de conceptauto’s die gebouwd is om te testen of de Audi TT aan zou slaan. De Audi TT 20 Years wordt voorzien van speciale badges, Moccasin Brown-kleurige lederen bekleding met contrasterende stiksel en matkleurige Audi logo’s op de flanken. Het is nog niet bekend hoeveel exemplaren van deze speciale editie er in Nederland verkocht gaan worden. 


Audi TT leasen

Spreekt de Audi TT je aan, maar wil je niet wachten voordat de nieuwe versie op de markt komt? Dan hebben we meerdere Audi TT occasions op voorraad staan. Kies vandaag nog voor een Audi TT met financial lease en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 


Heb je vragen over de Audi TT of een andere auto uit onze voorraad? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen je graag op weg. 


Impressies van de nieuwe Audi TT

  

  

  

Eerder bekeken artikelen