030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8:30-18:00 Za 10:00-17:00

Audi SQ5 lease

Na het succes van de Audi Q5 besloot Audi ook een S-model van deze auto op de markt te brengen. De fabrikant omschrijft de Audi SQ5 als ‘een Q-model dat dagelijks inzetbaar is, met innovatieve technologie en een sportief S-design.’ U profiteert van enkele technische verbeteringen. Denk hierbij aan een beter onderstel, verstevigde remmen, grotere velgen en betere verbruikcijfers. De SQ5 TDI is bovendien het eerste S-model met een dieselmotor. 

Trefwoorden

U zocht op
Wis alle filters

Bouwjaar

Van:

Tot en met:

Kilometerstand

Van:

Tot en met:

Brandstof

Transmissie

Leasebedrag

Van:

Tot en met:

Overige filters

Wis alle filters
Bekijk de 1 deals die we voor je vonden!
 
  • Km stand
  • 66.065 km
  • Bouwjaar
  • april 2016
  • Brandstof
  • Diesel
  • Transmissie
  • Automaat
LooptijdSlottermijnLease p/m
60 mnd€ 10790€ 705
48 mnd€ 10790€ 848
36 mnd€ 10790€ 1086
€ 705

Onmiskenbaar Audi

Kenners van Audi zien gelijk dat dit een auto is met S-logo. Onder andere de platinagrijze singleframe grille met dubbele chroomspijlen is onmiskenbaar. De Audi SQ5 is verkrijgbaar in diverse nieuwe kristaleffect lakkleuren en ook de optionele aanvullingen zorgen ervoor dat u de auto geheel naar wens samenstelt. Denk hierbij aan een glazen panoramadak, comfortstoelen met klimaatregeling en stoelverwarming. Maak van autorijden een avontuur met een stoere Audi SQ5 lease auto. Op deze pagina vindt u gemakkelijk de SQ5 die aan uw eisen voldoet, waarbij u profiteert van de voordelen van Financial Lease.

Investeren zoals dat bij u past

Bent u net een bedrijf begonnen, of zit u al jaren in het vak? Financial Lease biedt u de mogelijkheid om uw favoriete zakelijke auto te rijden, op een manier die bij u past. Kiest u voor een leaseperiode van bijvoorbeeld 60 maanden, dan betaalt u maandelijks een lager bedrag dan bij een contract van 36 maanden. Zo houdt u zelf invloed op de hoogte van de kosten, en houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. FinancialLease.nl werkt samen met een groot aantal garages en andere autobedrijven, waardoor het assortiment altijd up-to-date en wisselend is. Mist u een bepaalde auto op de website, of heeft u nog vragen over het leasen? Neem dan gerust contact op.