030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m do 09.00-18.00 Vr 09.00-17.00 Za 10:00-17:00

Audi S8 lease auto

De Audi S8 is de sportieve versie van de Audi A8. In 1999 kwam hiervan de eerste versie op de markt. Het model ligt 2 centimeter lager dan de A8. Dit is natuurlijk een minimaal verschil, maar toch is dit één van de uiterlijke kenmerken van deze sportieve auto. In slechts 5,1 seconden rijdt u met de Audi S8 lease auto van 0 naar 100 kilometer per uur. Audi produceerde de S8 met een 4WD aandrijving en de auto heeft een maximale snelheid van 250 kilometer per uur. Wat betreft de transmissie koos Audi voor een zesversnellingsbak of een vijftraps Tiptronic. Net zoals de andere S-modellen, heeft ook deze S8 overeenkomsten met de A8.

Trefwoorden

U zocht op
Wis alle filters

Bouwjaar

Van:

Tot en met:

Kilometerstand

Van:

Tot en met:

Brandstof

Transmissie

Leasebedrag

Van:

Tot en met:

Overige filters

Bekijk de 0 deals die we voor je vonden!
Geen voertuigen gevonden voor uw zoekopdracht
Verwijder criteria om uw zoekopdracht te verbreden

voertuigtype: pw merk: Audi model: S8Keer hier terug naar de totale voorraad. Bekijk totale voorraad

Een gevoel van luxe en sportiviteit

Naast het uiterlijk van deze sportauto, is het interieur ook erg mooi. De sportstoelen zijn van leer en zijn standaard aanwezig in bicolor-optiek. Een aantal interessante extra functionaliteiten zijn de start- en stopknop van de motor en de luchtvering. De Audi S8 lease auto geeft u echt een gevoel van luxe en sportiviteit. Wilt u weten welke uitvoering het beste bij u en uw onderneming past? Onze lease professionals geven u graag een persoonlijk advies. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van leasen

Wij bieden u de mogelijkheid om zowel tweedehands auto’s, als jonge en nieuwe auto’s te leasen. Bekijk ons actuele aanbod Audi S8 lease auto’s en vul links op deze pagina uw voorkeuren in. Zo ziet u direct de auto’s die aan uw eisen voldoen. Financial Lease biedt daarnaast diverse voordelen met zich mee. U bent economisch eigenaar van de auto, waardoor u van verschillende belastingvoordelen profiteert. Bovendien heeft u zelf invloed op het maandelijkse bedrag dat u betaalt, doordat u de keuze heeft uit meerdere leasecontracten.