030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8:30-18:00 Za 10:00-17:00

Audi S7 lease auto

De Audi S7 lease auto is zeer snel en krachtig, maar tegelijkertijd ook relatief zuinig. De 4 liter V8 van Audi rijdt namelijk onder de 1 op 10, met dank aan de cilinderuitschakeling. Dit zorgt ervoor dat de helft van de cilinders op non-actief staan, als u deze toch niet gebruikt. De Audi S7 biedt u een snelle rijervaring en de auto heeft plaats voor vier personen. Net zoals bij de andere modellen van Audi, lijkt de S7 het meest op de Audi A7. In minder dan vijf seconden bereikt de auto de 100 kilometer per uur. Kortom, het is één van de snelste modellen van Audi.

Trefwoorden

U zocht op
Wis alle filters

Bouwjaar

Van:

Tot en met:

Kilometerstand

Van:

Tot en met:

Brandstof

Transmissie

Leasebedrag

Van:

Tot en met:

Overige filters

Bekijk de 0 deals die we voor je vonden!
Geen voertuigen gevonden voor uw zoekopdracht
Verwijder criteria om uw zoekopdracht te verbreden

voertuigtype: pw merk: Audi model: S7Keer hier terug naar de totale voorraad. Bekijk totale voorraad

Een auto met sportieve prestaties

Wanneer u besluit te kiezen voor een Audi S7 lease auto, heeft u alleen de keuze uit benzine-uitvoeringen. Audi bracht van dit model geen diesel variant op de markt. De S7 beschikt over dezelfde techniek als de S6. Ze hebben dezelfde aandrijflijn, namelijk een Quattro 4 aandrijving. Een verschil tussen deze twee modellen is de sportuitbreiding van de S7. De S in deze lijn van Audi betekent Sportief en dat is de Audi S7 zonder twijfel. Naast deze sportieve prestaties biedt de S7 u ook comfort en efficiëntie.

Een uitgebreid modellengamma

Wilt u een auto met stijl rijden die ook nog eens sportief is? Dan is de Audi S7 lease auto wellicht een geschikte auto voor u. Bij ons heeft u de keuze uit gebruikte, jonge en nieuwe Audi modellen. Naast alle modellen van de S-serie, kunt u bij ons ook terecht voor alle andere modellen van Audi. Door dit uitgebreide aanbod, vindt u zeker de juiste zakenauto. De auto’s zijn rijklaar en leasen is dan ook al mogelijk binnen 36 uur. U profiteert bovendien van belastingvoordelen, omdat u economisch eigenaar van de auto bent. Heeft u vragen over onze lease auto’s? Neem gerust contact met ons op.