030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m do 09.00-18.00 Vr 09.00-17.00 Za 10:00-17:00

Audi RS6 lease auto

In 1994 kwamen de eerste RS6 auto’s van Audi op de markt. Dit model is nog sportiever dan de Audi A6. De Audi RS6 lease auto heeft een luxe uitstraling en een motor van 4,2 liter V8 met twee turbo’s. Het motorvermogen is 450 pk, wat betekent dat het model in maar liefst 4,6 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur gaat. In eerste instantie was de Audi RS6 alleen beschikbaar als combi en sedan. Later werden deze aangevuld met een Avant model. Alle modellen die vanaf 2008 verschenen hebben een sterkere motor, met een vermogen van 580 pk. Dit zorgt ervoor dat de maximale snelheid nog hoger wordt, namelijk 280 kilometer per uur. Hiermee lukte het Audi om de snelste combinatie te ontwikkelen. De nieuwste variant, de performance uitvoering, is bovendien beschikbaar in meer dan 600 pk.

Trefwoorden

U zocht op
Wis alle filters

Bouwjaar

Van:

Tot en met:

Kilometerstand

Van:

Tot en met:

Brandstof

Transmissie

Leasebedrag

Van:

Tot en met:

Overige filters

Bekijk de 0 deals die we voor je vonden!
Geen voertuigen gevonden voor uw zoekopdracht
Verwijder criteria om uw zoekopdracht te verbreden

voertuigtype: pw merk: Audi model: RS6Keer hier terug naar de totale voorraad. Bekijk totale voorraad

De mogelijkheden van de Audi RS6

Wanneer u op zoek bent naar een lease auto die sportief rijdt, dan is de Audi RS6 lease auto zeker een geschikte optie. In nog geen 15 seconden rijdt u van 0 naar 200 kilometer per uur. De vergrote wielen, bumpers, wielkasten en de uitlaatpijpen zorgen voor een interessante uitvoering. De Audi RS6 Avant is een vijfdeursauto en biedt plaats aan vijf personen. De limousine versie heeft vier deuren en vier zitplaatsen. De auto’s zijn wel bijna even snel, omdat de limousine even breed is, heel iets korter en maar vijftien kilo lichter. De ruimte in de auto zelf verschilt wel. De Avant beschikt over 455 liter ruimte in de kofferbak en bij de limousine is de kofferbakruimte 442 liter.

Altijd een wisselend en up-to-date aanbod

Wij werken samen met verschillende garages en autobedrijven, waardoor ons assortiment altijd wisselend is. Voor veel ondernemers is een auto leasen een gunstige optie. U betaalt namelijk maandelijks een vast bedrag, zodat u meer ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Heeft u vragen over de Audi RS6 lease auto? Neem gerust contact met ons op.