030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m do 09.00-18.00 Vr 09.00-17.00 Za 10:00-17:00

Audi RS4 lease auto

RS betekent Renn Sport. Dit is het hoogste modellengamma van Audi, dat zelfs nog een hogere positie heeft dan de S-modellen. Dit betekent dat de Audi RS4 lease auto de sportiefste versie van de Audi A4 is. De eerste Audi RS4 die op de markt verscheen had een prestatievermogen van 380 pk. In slechts 4,9 seconden kwam deze auto tot 100 kilometer per uur. In 1999 produceerde Audi dit eerste model van de RS4. Twee jaar later werd bekend dat Audi zesduizend van deze auto’s had verkocht. Na deze twee jaar stopte de productie van deze uitvoering. De jaren daarna verschenen de volgende generaties.

Trefwoorden

U zocht op
Wis alle filters

Bouwjaar

Van:

Tot en met:

Kilometerstand

Van:

Tot en met:

Brandstof

Transmissie

Leasebedrag

Van:

Tot en met:

Overige filters

Bekijk de 0 deals die we voor je vonden!
Geen voertuigen gevonden voor uw zoekopdracht
Verwijder criteria om uw zoekopdracht te verbreden

voertuigtype: pw merk: Audi model: RS4Keer hier terug naar de totale voorraad. Bekijk totale voorraad

Eigenschappen van deze sportieve auto

De Audi RS4 lease auto staat bekend om zijn unieke kenmerken. Vooral ten opzichte van de andere series van Audi, komen deze onderscheidende kenmerken goed naar voren. Een aantal van deze interessante eigenschappen zijn de verbrede wielkasten, de spiegelbehuizingen van aluminium, een sportieve uitlaatpijp en de luxe sportstoelen. Wanneer u op zoek bent naar een Audi RS4 met een V8 FSI motor, dan heeft het model een vermogen van 420 pk. Dit betekent dat als u in de RS4 rijdt, u binnen zes seconden al de 200 kilometer per uur haalt.

Lease uw favoriete auto

Wij bieden u de mogelijkheid om uw favoriete zakelijke auto te rijden, op een manier die het beste bij u past. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een leaseperiode van 60 maanden, dan betaalt u elke maand een lager bedrag dan bij een contract van 36 maanden. Op deze manier houdt u zelf invloed op de hoogte van de kosten. Doordat we samenwerken met een groot aantal autobedrijven en garages, is ons aanbod altijd wisselend en up-to-date. Bekijk ons aanbod om te zien of er een geschikte Audi RS4 lease auto voor u bij zit. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft.