030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8:30-18:00 Za 10:00-17:00

Audi's leasen bij FinancialLease.nl

Algemeen donderdag 21 juni 2018 om 14:00 uur
Auto's van Audi behoren al jarenlang tot het hogere segment. Bijna iedere autoliefhebber is wel over deze auto's en het Duitse merk te spreken. Uiteraard lease je een Audi ook via FinancialLease.nl.

De A-serie

De A-serie van Audi is bij iedereen wel bekend. Van de compacte A1 tot de A8, alle mogelijke varianten zijn ontwikkeld. De A-serie is dan ook de meest verkochte en meest bekende serie van het Duitse merk. De meeste A-modellen zijn stuk voor stuk toppers in hun segment. De A-serie is goed vertegenwoordigd in ons aanbod. De meest geleasede modellen zijn de A3 en de A6. Van beide varianten hebben we een groot aantal auto's op voorraad staan.


Andere modellen

Naast de bekende A-lijn, zien we de vraag naar SUV's van het Duitse automerk flink toenemen. De SUV lijn van Audi staat beter bekend als de Q-serie. Voornamelijk de Q5 en Q7 worden veel geleased door ondernemers. Uiteraard hebben we bij FinancialLease.nl ook een groot aanbod aan SUV’s van Audi in onze voorraad. Van de Q2 tot de Q7: er is genoeg keuze voor iedereen die van groot en krachtig houdt.


Quattro

De Audi Quattro heeft dit automerk pas echt op de kaart gezet. In 1980 introduceerde Audi de permanente vierwielaandrijving, waarmee ze destijds de eerste waren. De wegligging die dit genereerde was nog nooit eerder vertoond. Met de Quattro auto's heeft Audi verschillende grote rally races gewonnen en spectaculaire stunts uitgehaald. In 1986 reden ze er zelfs een besneeuwde skischans mee op. In 2005 (het jaar dat Quattro 25 jaar bestond) heeft Audi deze technologie dan ook nieuw leven ingeblazen, en hoe! 2005 was namelijk het jaar dat ze een SUV uitbrachten met permanente vierwielaandrijving. Dit was de eerste generatie van de Audi Q7.


Audi leasen met financial lease

Een Audi leasen met financial lease doe je via FinancialLease.nl. In onze voorraad tref je alle modellen aan, van de Audi A1 tot de Audi Q7. Keuze genoeg dus! 


Weet je nog niet zeker welke Audi het best bij je past? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij kunnen je volledig adviseren en helpen bij het maken van een proefrit, zodat jij zelf ervaart hoe een Audi naar jouw voorkeuren rijdt. Je kunt ons bereiken via 030 297 99 93 of via het contactformulier

Eerder bekeken artikelen