030 - 267 99 93 Of chat via WhatsApp
Ma t/m vrij 8:30-18:00 Za 10:00-17:00

Audi A3: Ruimte en sportiviteit voor jouw bedrijf!

Autonieuws dinsdag 17 september 2019 om 13:00 uur
De Audi A3 is één van de populairste Financial Lease personenauto’s voor ondernemers. Dit sportieve model biedt naast de luxe voor de bestuurder en bijrijders, ook het comfort voor de langere afstanden. Zowel in de stad als op de snelweg kan deze allrounder volledig ingezet worden. Of het nu een kort ritje naar een klant is of een lange afstand naar het buitenland: De Audi A3 staat altijd voor je klaar.

Ruimte en sportiviteit

Binnen de compacte middenklasse wordt de Audi A3 neergezet als een luxe alternatief voor de Volkswagen Golf. Dit segment is bij zowel ondernemers als particulieren erg populair in Nederland. Met een ruime kofferbak om de dagelijkse spullen te vervoeren en genoeg ruimte voor vier personen, is de sportieve A3 van alle gemakken voorzien. Mede dankzij de Matrix koplampen van de Audi A8 & R8, de led achterlampen en het sportieve lijnenspel oogt het model sportief. Door de prettige beweging in het verkeer en de goede balans van het onderstel, is de Audi A3 een sportieve auto. Zo kun je op hoge snelheid soepel door de bochten heen sturen en voel je goed aan hoever je hierin kunt gaan. Al met al een sportieve en innovatieve auto vol mogelijkheden. 


De Audi A3 nog sportiever maken? Dat kan door het toevoegen van extra opties tijdens het bestelproces. Zo heb je zelf de keuze in de motorcapaciteit, versnellingsbak, bekleding en aandrijving. De Audi A3 is ook als Financial Lease Occasion beschikbaar, bekijk direct de voorraad voor het actuele aanbod. 


De Audi A3 Financial Lease je al vanaf € 169 per maand! 

Eerder bekeken artikelen