Golf

De Volkswagen Golf stamt uit 1974. Deze auto had de zware taak om de legendarische Kever te vervangen. Die taak en diep gegronde roots maken dat deze auto meer dan 40 jaar na de introductiedatum nog steeds een populaire keuze is en niet meer weg te denken is uit ons huidige straatbeeld. De Volkswagen Golf is al jaren op rij de populairste zakelijke leaseauto bij FinancialLease.nl De bekendste Golf is de sportieve hatchback die verkrijgbaar is in 3- of 5-deurs. Naast deze ‘gewone’ Golf, zijn er nog drie modellen, namelijk de Variant, de Cabrio, en de Golf Sportsvan - die voorheen als de Golf Plus door het leven ging. De Variant is de stationwagon-versie van de Golf, die door de extra ruimte erg veelzijdig is. Met de Cabrio ga je van Golf met dak naar Golf zonder dak in 10 seconden. Als laatste is er de MPV-variant van de Golf. Deze wordt aangeduid met de naam Sportsvan of Plus, afhankelijk van het bouwjaar. Alle leasemodellen van de Volkswagen Golf bekijk je in het ruime aanbod.

Filteren
Huidige filters
  1. Brandstof Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Golf

Een Volkswagen Golf zakelijk leasen

Bij FinancialLease.nl hebben we altijd een ruim aanbod leasemodellen met uiteenlopende soorten motoren. Of je nu een krachtige benzinemotor, een diesel of de nieuwste Golf GTE met een hybride motor zoekt, wij hebben ze allemaal. Wil je als startende ondernemer een Golf zakelijk leasen, dan ben je bij ons aan het juiste adres voor de beste leasedeals. Bij ons is het mogelijk om een leaseovereenkomst te krijgen zonder jaarcijfers aan te hoeven leveren. Daarnaast profiteer je al snel van de fiscale voordelen van Financial Leasen.

De Volkswagen Golf station

De Volkswagen Golf station zakelijk leasen én privé rijden? Geen probleem! Je betaalt 22% bijtelling voor nieuwe leaseauto's en nog minder bijtelling voor occasion lease, in ons ruime aanbod vind je altijd een mooi model. Maak gebruik van onze Lease Calculator om jouw maandtermijn te berekenen. Of heb je persoonlijk advies nodig? Neem dan contact op met een van onze Lease Adviseurs, die helpen je gerust verder.