Subaru Trezia lease auto's

De Subaru Trezia is een MPV met een 1.3 liter benzinemotor of een 1.4 liter dieselmotor. Deze wagen ziet er stijlvol uit en beschikt over een overzichtelijk dashboard. Het model is ontworpen op basis van de Toyota Verso-S. De Trezia is geschikt voor diverse doeleinden dankzij de grote bagageruimte. Subaru plaatst de motor zo laag mogelijk in de auto om een laag zwaartepunt te creëren. Dit is zeer positief voor de rijeigenschappen en de veiligheid van de Subaru Trezia lease auto. Hiernaast staan de praktische functionaliteiten bij de Trezia voorop.

female

Subaru Trezia lease auto's

Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Trezia

Een auto met voldoende ruimte

Voorin de auto biedt de Trezia voldoende hoofd- en beenruimte. De auto heeft een hoge daklijn en daarom is er ook achterin volop ruimte voor twee lange volwassenen. De laadvloer is flexibel en dat betekent dat deze afhankelijk van de situatie hoger of lager kan worden. Hierdoor wordt alle ruimte goed benut. Het laadvolume bedraagt bij neergeklapte achterste zitplaatsen maar liefst 1340 liter. Het interieur beschikt over diverse opbergmogelijkheden in de vorm van een tweedelig dashboardkastje. Daarnaast is er een audiosysteem in de auto geïntegreerd. De Subaru Trezia lease auto is beschikbaar in vier verschillende uitrustingsniveaus. Elke uitvoering is standaard voorzien van negen airbags.

 

Bekijk ons huidige aanbod lease auto’s

Heeft u interesse in een zakelijke Subaru Trezia lease auto? Vul links op deze pagina uw voorkeuren in en u ziet direct welke auto’s aan uw wensen en eisen voldoen. Bij Financial Lease betaalt u maandelijks een vast bedrag tot het einde van uw leaseovereenkomst. Hierdoor blijft er meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Hoe langer het contract loopt, hoe lager het bedrag is dat u elke maand betaalt. Heeft u vragen over het leasen of ons huidige aanbod? Neem gerust contact op met onze lease adviseurs.

To Top