Renault Grand Modus lease auto's

De Renault Grand Modus is de nieuwste versie van de Modus. De Renault Grand Modus lease auto is leverbaar als een TCE 100 motor: een 1,2 liter motor met Turbo Control Efficiency, waardoor deze een vermogen van 100 pk levert. Het plafond is voorzien van handige opbergvakken en er bevinden zich vliegtuigtafeltjes aan de rugleuningen van de voorstoelen. Dit is ideaal wanneer u deze auto ook gebruikt om uw gezin mee te vervoeren. Het dashboard heeft zowel een praktische als een originele ronde vorm, die goed bij het design van het exterieur past.

female

Renault Grand Modus lease auto's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grand Modus

Geschikt voor ritjes in de stad

De Grand Modus heeft een hoge zitpositie, wat zorgt voor een mooi overzicht over het verkeer. Bovendien is de instap zeer eenvoudig. Bij Renault staat veiligheid centraal en daarom is er een Elektronisch Stabiliteitsprogramma, ook wel ESP genoemd, beschikbaar. Hierdoor is de wegligging erg prettig. Zowel in de stad als voor lange afstanden is de Renault Grand Modus een geschikt model. Met deze auto is parkeren geen enkel probleem, want ondanks de naam is het alsnog een compact model. De achterbank verschuift u eenvoudig door gebruik te maken van de hendel aan de voor- of achterkant. Wanneer u al onze Renault Grand Modus lease auto’s wilt bekijken, raden we u aan het handige filter aan de linkerkant van deze pagina te gebruiken. Hiermee selecteert u uw voorkeuren en komen alle lease auto’s naar voren die aan uw eisen voldoen.

 

Kies voor de voordelen van Financial Lease

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om een auto te leasen. Financial Lease als financieringsvorm houdt in dat u niet in één keer duizenden euro’s betaalt, maar dat u maandelijks te maken krijgt met een vaste afschrijving. Hierbij bent u economisch eigenaar van de auto, waardoor u in aanmerking komt voor verschillende belastingregelingen. Bij FinancialLease.nl werken we samen met een groot aantal autobedrijven in heel Nederland, waardoor ons assortiment altijd wisselend en up-to-date is. Neem contact op met onze lease adviseurs voor een persoonlijk advies over de Renault Grand Modus lease auto.