Opel Antara lease auto's

In 2007 verscheen de Opel Antara op de Nederlandse markt. Het is een grote SUV die als opvolger van de Frontera werd geïntroduceerd. Opel ontwikkelde dit model samen met Chevrolet en wat betreft de techniek lijkt de Antara op de Chevrolet Captiva. De Antara is een stijlvolle en ruime auto, die zeer geschikt is als zakelijke auto. Helaas produceert Opel de Antara sinds 2013 niet meer. Uiteraard kunt u bij FinancialLease.nl nog wel terecht voor occasions van de Opel Antara lease auto. U heeft de keuze uit zowel een benzine- als dieseluitvoering.

female

Opel Antara lease auto's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Antara

Bekijk de uitvoeringen van de Antara

De Opel Antara beschikt over een riante standaarduitrusting. Daarnaast staat de Opel Antara lease auto bekend om zijn comfort en veiligheid. Het model heeft een stoere uitstraling en is dankzij zijn vierwielaandrijving tevens geschikt om op terreinen en andere onverharde wegen te rijden. De meeste exemplaren hebben zeven zitplaatsen. De instap is erg hoog, evenals de zitpositie. Hiermee heeft u een goed overzicht op de weg en het verkeer. Bent u benieuwd naar ons aanbod van alle Antara lease auto’s? Bekijk dan alle uitvoeringen op deze pagina of selecteer uw voorkeuren aan de linkerkant door gebruik te maken van het handige filter. Vul de maximale kilometerstand in, het bouwjaar van de auto en de transmissie van uw voorkeur. Vervolgens komen alle Antara’s naar voren die aan uw wensen voldoen.

 

Aantrekkelijke voordelen voor ondernemers

Kiezen voor Financial Lease als financieringsvorm biedt veel ondernemers aantrekkelijke voordelen. U bent economisch eigenaar en profiteert hierdoor van diverse fiscale voordelen. U rijdt in een mooie Opel Antara lease auto zonder dat u ruimte tekort komt voor andere belangrijke investeringen. Wilt u een persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste lease auto? Neem dan contact op met onze lease adviseurs.

To Top