Mitsubishi Canter lease auto's

De Mitsubishi Canter is een grote bedrijfswagen die sinds 1963 op de markt is. Al meer dan acht generaties lang wordt deze truck geproduceerd. Deze bedrijfsauto is in te zetten voor verschillende doeleinden, omdat de laadcapaciteit erg groot is. De Canter is geschikt voor onder andere de volgende branches: van de distributie- en bouwsector tot de hoveniersbranche en gemeentewerken. Zoekt u de meest geschikte zakelijke auto voor u en uw bedrijf? Selecteer dan aan de linkerkant van deze pagina uw voorkeuren. Vervolgens komen alle Mitsubishi Canter lease auto’s naar voren die aan uw wensen en eisen voldoen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Canter

Geschikt voor allerlei beroepen

De Canter is leverbaar in diverse soorten modellen die variëren van 3,5 tot 8,5 ton. De opbouwoplossingen zijn erg branchegericht, waardoor de juiste Canter verkrijgbaar is voor de meest uiteenlopende beroepen. In de klasse van de lichte tot middelzware vrachtwagens is deze auto een geschikte lease auto voor uw bedrijf. Er zijn drie verschillende soorten cabinetypen, zes wielbases en een hoog laadvermogen. Dankzij de optimale draaicirkel, kan de Mitsubishi Canter lease auto zich goed manoeuvreren in allerlei krappe situaties. Alle uitvoeringen van dit model voldoen bovendien aan de nieuwe emissienorm Euro 5b+ of Euro VI.

 

Bekijk het ruime aanbod van FinancialLease.nl

De veelzijdige Mitsubishi Canter lease auto vindt u in het assortiment van FinancialLease.nl. Wij werken samen met een groot aantal autobedrijven in heel Nederland, waardoor u altijd keuze heeft uit een ruim aanbod. Financial Lease als financieringsvorm brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo bent u economisch eigenaar van de auto, waardoor u in aanmerking komt voor verschillende belastingvoordelen. Aangezien u maandelijks een vast bedrag betaalt en niet in één keer duizenden euro’s kwijt bent, houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.