Hyundai Genesis lease auto's

De Hyundai Genesis wordt sinds 2008 geproduceerd en is sinds 2010 in Europa verkrijgbaar. Er zijn twee verschillende uitvoeringen beschikbaar: de sportieve coupé en de ruime sedan die zich in een hogere klasse bevindt. De luchtvering en de moderne veiligheidssystemen zorgen voor een optimaal rijcomfort. Het is een populair model en veel kopers vallen voor de sportieve look en eigenschappen, in combinatie met de fraaie afwerking. Bovendien beschikt de Hyundai Genesis lease auto over voldoende binnenruimte. De achttrapsautomaat en vierwielaandrijving maken vele snelle ritjes mogelijk. Op deze pagina vindt u al onze Genesis lease auto’s en selecteert u eenvoudig uw favoriete auto. Maak gebruik van het handige filter aan de linkerkant en alle lease auto’s komen naar voren die aan uw wensen en eisen voldoen.

female

Hyundai Genesis lease auto's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Genesis

Kies uit de krachtige motoren

De Hyundai Genesis lease auto heeft krachtige benzinemotoren die variëren van een cilinderinhoud van 2,0 tot 4,6 liter. De basismotor levert een vermogen van 214 pk en de 3,8 liter motor heeft een vermogen van 303 pk. In 6,3 seconden accelereert het model met deze motor van 0 naar 100 kilometer per uur. De auto is voorzien van een infotainmentsysteem met zowel touchscreen als een draaiknop op de middenconsole. De stoelen zitten heerlijk en de sfeervolle materialen trekken de aandacht.

 

Een leasecontract binnen 36 uur

Zowel startende als ervaren ondernemers krijgen te maken met talloze kostenposten. Een nieuwe zakelijke auto aanschaffen is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Leasen is een gunstig alternatief, omdat u niet in één keer de aanschafwaarde van de auto betaalt. Gedurende de looptijd van uw contract betaalt u elke maand een vast bedrag. Binnen 36 uur kunnen wij uw leasecontract al gereed maken. U profiteert bovendien van diverse belastingvoordelen, omdat u tijdens het leasen economisch eigenaar van de Hyundai Genesis lease auto bent. Wilt u meer informatie, of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

To Top