Honda CR-Z lease auto's

De Honda CR-Z is een hybride elektrische auto, waarbij CR-Z staat voor Compact Renaissance Zero. Bij een hybride model wordt de benzinemotor ondersteund door een elektromotor. Deze sportieve auto was de eerste benzine-elektrische hybride auto met een handgeschakelde transmissie. De Honda CR-Z lease auto is een kleine coupé die alleen leverbaar is met een hybride aandrijflijn. Er is ruimte voor vier personen in de auto, die een 1.5 liter benzinemotor heeft met een vermogen van 114 pk. Het model wordt ook wel gezien als de opvolger van de Honda CRX. Vooral qua ontwerp lijken deze twee modellen erg op elkaar. Constructietechnisch gezien hebben deze auto’s niet veel met elkaar gemeen.

female

Honda CR-Z lease auto's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

CR-Z

Zuinige auto met sportieve uitstraling

In 2010 kwam de Honda CR-Z op de markt. Het model heeft een sportieve uitstraling en is bovendien erg zuinig. Het stijlvolle ontwerp van deze auto en de vlotte motor spreekt veel mensen aan. De populariteit van de Honda CR-Z lease auto werd beloond met de benoeming tot Japanse Auto van het Jaar in 2010. Op onze website vindt u eenvoudig de meest geschikte CR-Z voor u. Aan de linkerkant van deze pagina filtert u uw voorkeuren en vervolgens komen de auto’s naar voren die aan al uw wensen en eisen voldoen. Op deze manier ziet u in één oogopslag wat de verschillende mogelijkheden zijn.

 

De voordelen van leasen

Wanneer u een Honda CR-Z lease auto van FinancialLease.nl rijdt, profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste ervaart u diverse fiscale voordelen, omdat u economisch eigenaar van de auto bent. Daarnaast houdt u elke maand meer ruimte over voor andere belangrijke investeringen, omdat u de kosten spreidt. Heeft u nog vragen over het leasen of ons aanbod? Neem gerust contact met ons op en onze lease adviseurs helpen u graag verder.

To Top