Chevrolet Orlando lease auto's

De Chevrolet Orlando is vernoemd naar de stad in Florida, maar is niet in Amerika te verkrijgen. De auto werd gepresenteerd in Parijs en is dan ook bestemd voor de Europese markt. In 2010 produceerde Chevrolet de Orlando en een jaar later verscheen dit model op de markt. Het is een midi-MPV die op hetzelfde platform staat als een ander populair model van Chevrolet: de Cruze. De auto kwam eerst op de markt met een 1,8 liter benzinemotor, waarna deze twee jaar later in 2013 werd aangepast in een 1,4 liter turbomotor, die een stuk zuiniger is. Hiernaast is de Chevrolet Orlando lease auto leverbaar in een 2 liter dieselmotor.

female

Chevrolet Orlando lease auto's

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Orlando

Een robuuste Chevrolet Orlando

De Chevrolet Orlando lease auto ziet er mannelijk en stoer uit. Deze MPV biedt ruimte aan zeven personen en de ruimte binnenin de auto is dan ook goed benut. Alle passagiers hebben genoeg hoofd- en beenruimte, zelfs op de achterstoelen. Het model is voorzien van meerdere opbergvakjes, waardoor u gemakkelijk uw spullen kunt opbergen. De isolatie van de Orlando is zeer goed geregeld. De dieselmotor is erg stil en wanneer u 150 rijdt, voelt het alsof u 100 kilometer per uur rijdt. Wanneer u veel voor uw bedrijf rijdt en daarnaast een gezin heeft is deze auto een interessante optie.

 

Vind uw favoriete zakelijke auto

Wanneer u weet wat u precies in een zakelijke auto zoekt, dan vult u links op deze pagina uw voorkeuren in. Hierdoor krijgt u alleen de auto’s te zien die aan uw eisen voldoen. U profiteert van diverse belastingvoordelen, omdat u net als bij het kopen van een auto economisch eigenaar bent. Het grote verschil met kopen is dat u niet in één keer een groot bedrag betaalt, maar dat u de kosten spreidt. Gedurende de leaseperiode betaalt u iedere maand een vast bedrag. Wilt u meer informatie over leasen of over de Chevrolet Orlando lease auto? Neem contact met ons op

To Top